Klubben

Klubben startades 2003. Efter att ha träffats på tisdagar i centrum ett tag togs beslutet att starta upp en klubb. I samband med detta kom även klubblokalen med i bilden och den har varit med sedan dess och på samma adress, Vintervägen 70, i Tyresö. De som varit med längst, och fortfarande ”still going strong”, är utan tvivel Lasse och Åke. I stort sett med sedan start.

Efter några turbulenta år i början av klubbens historia där en del medlemmar lämnar. En del nya tillkommer och senare lämnar, så som det brukar vara, börjar klubben att formas och komma på fötter, eller skall man säga hjul? Lite vanligt mc liv alltså med resor, bus och roliga fester i glada människors lag.

Åren rullar på till 2012 då Lasse får den eminenta idén att, vore det inte trevligt att ha en Bike Show här i Tyresö? Sagt och gjort. Efter några första och trevande försök till att anordna denna tillställning per årlig basis är vi nu framme vid 2015 års Tyresö Bike Show. Den fjärde i ordningen och vi hoppas på fler. Vi tror även att den är ett välkommet inslag i Stockholms hojsväng. I alla fall intalar vi oss det och vi har inte hört något annat 🙂

2015 är också året när vi startar upp ett hangaround chapter i Västervik. En spännande fortsättning följer med det.